woensdag 4 juni 2014

De Nom Nom Nom Tag!

Ik zag deze tag en wou deze gelijk doen. Ik ben echt een eter met bij emotie. Ik eet ook echt heel veel, ondanks dat ik geen grammetje meer aankom nu. I love foooddd !

-Wat vind jij lekker wat anderen vies vinden (en andersom)?
Tosti met sambal of peper. Ik eet heel graag scherp eten en een tosti met sambal zal daar niet aan ontbreken, ondanks dat het voor sommige anderen niet even smakelijk is als voor mij... Wat ik niet graag eet is jellybeans. Ze zijn echt heeel zoet en ik vind de smaak en de nasmaak niet lekker.
-Wat kook je het liefst (en veel te vaak)?
Pannenkoeken, duuhh!
-In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Sumo ! Ik ben gek op sushi en het is super gezond dus het zal voor mij echt geen probleem zijn om daar elke dag te eten.
-Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten 
en hoe zal het heten?
Een wit, zacht broodje met veel verschillende dingen en heel veel peper! Ik zal het 'Hh So Spicy Mindy' noemen omdat mijn bijnaam Mega Mindy is.
-Deel een handige kooktip:
Doe je oordopjes in en ga nooit op je laptop. Dan verbrand je eten....
-Wat staat er nog meer op je food baking bucketlist?
Ik wil heel graag roti leren maken.
-Zelf koken/eten bestellen/buiten de deur eten
Zelf koken, je hoeft niet perse alleen te koken, het is persoonlijker en je hoeft niet zo lang te wachten.
-Ben je ergens allergisch voor?
jus d'orange raar genoeg.. De zuurgraad is veel te sterk en dat kan mijn maag niet aan.
-Wat is je food obsessie van de laatste tijd?
IJS!!!!
-Wat is je favoriete toetje?
Een stuk zelfgebakken cake. :) 

Dit was mijn tag , het was heel leuk om deze tag te doen en ik zal snel nog meer tags doen! 

Wat eten jullie het liefst?

maandag 2 juni 2014

OOTD

Vandaag heb ik voor jullie een Outfit Of The Day (OOTD)

 Ik heb een witte broek en een zacht roze open tank top aan met gouden details. Verder heb ik mijn army boots aan en mijn militair jasje. Wat ik leuk vind aan mijn open tank top is dat de achterkant vanaf mijn middenrug open is, maar vandaag heb ik mijn jasje eroverheen dus daar zie je niks van.

 Verder heb ik op mijn gezicht een simpele look met veel zachtroze. Ik heb een roze blush op en heb me gezicht geshaped. Bij mijn ogen heb ik een zachtroze kleur op het bewegend ooglid gedaan, en een donkerbruine kleur in de arcadeboog, om diepte en meer kracht uit te stralen. Op mijn lippen heb ik een licht transparante lipgloss. 

Wat hebben jullie vandaag aan?

zondag 1 juni 2014

June goals!

Ik wil wat meer gaan doen en weten wat ik wil, dus ik ga vanaf deze maand elke maand een 'goals' post maken met daarin wat ik graag als doelen wil in een maand.

-Zwemmen met vrienden.
Ik heb al super lang niet meer gezwommen terwijl ik zwemmen heel leuk en gezellig vind om te doen!
-Minimaal 1x per week hardlopen.
Mijn conditie is slechter dan die van een zak aardappels , zonder twijfel. Ik wou dit al vaker doen maar het is er nooit van gekomen en nu ga ik er echt aan beginnen nu het beter weer word.
-Meer aan mijn blog besteden.
Omdat ik de laatste tijd veel stress en problemen heb heb ik geen tijd gehad om te kunnen bloggen, video's te maken , foto's te maken of dingen te revieuwen. Deze maand gaat daar zeker verandering in komen!
-Minimaal 5 DIY's maken. 
Ik vind DIY's geweldig! Maar ik neem eigenlijk nooit de tijd om er dingen voor te halen, of er de tijd voor te nemen. Terwijl ik nu juist vol zit met creativiteit en fantasie! daar gaat verandering in komen dus!
-Minderen met mijn ijsverslaving.
Ik ben verslaafd aan ijs... Ik moet minimaal 1 ijsje per dag eten. Ik weet hoe slecht het is maar ben er echt verslaafd aan geworden. Ik ga proberen te minderen met ijs (stoppen zal ik nooit kunnen en willen) en maximaal 3 ijsjes per week eten uiteindelijk! (hoop ik dan)
-sport of instrument les uitkiezen waar ik echt op wil blijven!
Ik heb nogal problemen met op een sport gaan en er op willen blijven. Ik zou heel graag viool willen leren, of op een sport. Daar ga ik deze maand serieus een dag over nadenken.
-Leuke dingen doen met me vriendje/vrienden/familie. 
Ik doe te weinig leuke dingen met mijn familie en dat weet ik, ik wil deze maand minimaal 2 leuke dingen gaan doen, en met vrienden komt dat natuurlijk wel goed, haha.

Dit zijn mijn doelen deze maand, en ik hoop dat ik ze allemaal kan halen. Ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden als ik mijn doelen behaal en aan het eind van de maand zal ik vertellen welke ik niet behaald heb en of ik ze opnieuw ga proberen.

Hebben jullie nog doelen voor deze maand?

how to wear : Bloemetjesmotief

Bloemetjesmotief is een belangrijk onderdeel in de fashion industrie. Het word heel vaak gedragen om een simpele en casual outfit een leuke twist te geven. Ik vind bloemetjesmotief heel leuk, maar het is niet iets wat mij heel leuk staat. Ik laat jullie leuke manieren ziet waarop jullie bloemetjesmotieven leuk kunnen combineren met andere kledingstukken.
Tip 1: Gebruik zo min mogelijk (tot geen) andere motieven. als je een bloemetjesmotief hebt. Een bloemetjesmotief is super druk en dat wil je natuurlijk niet verpesten door er een streepjes shirt op te doen of een legerbroek. 
Tip 2: kijk in welke maten je de bloemen hebt. Je hebt namelijk meerdere varianten. Je hebt een paar grote bloemen, je hebt heel veel kleine bloemen, bloemen met donkere tinten en met lichte tinten. 
Tip 3: Probeer zoveel mogelijk te matchen met zwart en wit. Zwart en wit zijn de simpelste maar nog steeds de meest stijllvolle 'kleuren' die je kan gebruiken, je outfit word nooit te druk en door een 'neutrale' tint zal bloemetjesmotief nog leuker opvallen. 
Tip 4: Match je kledingstuk met de basistoon van het kledingstuk met het bloemetjesmotief. Wanneer je net wat meer wilt opvallen met je kleding kan je altijd nog matchen met de basistoon van je motief. Kijk bijvoorbeeld aan de binnenkant welke kleur je kledingstuk is en pak een broek/shirt met diezelfde kleur. 

Dit zijn de simpelste maar de handigste tips bij een bloemetjesmotief vind ik persoonlijk. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad en met plezier hebben gelezen.

Wat vind jij van bloemetjesmotief op kleding? Welke kledingstukken heb je met een bloemetjesmotief?


Fashion: Summer Trends 2014

De zomer komt er weer aan en dan kleed iedereen zich weer lekker fel en vrolijk. Zoals altijd heb je dan ook trends. Vandaag laat ik zien welke trends dat zijn.

Circle-Skater skirts
Deze zijn werkelijk geweldig. skater skirts  staan onder zoveel leuke dingen, lange mouwen of korte mouwen maakt niet uit. tip! als je een skater skirt draagt en je gaat naar school fietsen, trek je rok strak naar achter en ga er op zitten. Dit zorgt ervoor dat je rok strak zit en niet alle kanten op vliegt.
Maxi jurken en rokken
Lekker makkelijk en ziet er nog super classy uit! Makkelijk te stijlen met een paar wedges, ballerina's of slippers. En niet te vergeten een riempje bij de taille. 

Crop Tops

Het mooiste bij high waisted jeans of een skater skirt vind ik persoonlijk. Dit zomerse topje zie je overal op het strand. Je hebt crop tops in bustiervorm, met  spaghettibandjes, met lange mouwen en met korte mouwen. 

high waisted shorts.
Mijn persoonlijke minst favoriete zijn high waisted shorts om te dragen omdat het pijn doet bij mijn navelpiercing. Deze shorts zullen wij vaak voorbij gaan zien komen deze zomer want deze zijn echt geliefd!

Ik hoop dat jullie het leuk en interessant vonden.

Welke summer trends dragen jullie deze zomer?