zondag 1 juni 2014

how to wear : Bloemetjesmotief

Bloemetjesmotief is een belangrijk onderdeel in de fashion industrie. Het word heel vaak gedragen om een simpele en casual outfit een leuke twist te geven. Ik vind bloemetjesmotief heel leuk, maar het is niet iets wat mij heel leuk staat. Ik laat jullie leuke manieren ziet waarop jullie bloemetjesmotieven leuk kunnen combineren met andere kledingstukken.
Tip 1: Gebruik zo min mogelijk (tot geen) andere motieven. als je een bloemetjesmotief hebt. Een bloemetjesmotief is super druk en dat wil je natuurlijk niet verpesten door er een streepjes shirt op te doen of een legerbroek. 
Tip 2: kijk in welke maten je de bloemen hebt. Je hebt namelijk meerdere varianten. Je hebt een paar grote bloemen, je hebt heel veel kleine bloemen, bloemen met donkere tinten en met lichte tinten. 
Tip 3: Probeer zoveel mogelijk te matchen met zwart en wit. Zwart en wit zijn de simpelste maar nog steeds de meest stijllvolle 'kleuren' die je kan gebruiken, je outfit word nooit te druk en door een 'neutrale' tint zal bloemetjesmotief nog leuker opvallen. 
Tip 4: Match je kledingstuk met de basistoon van het kledingstuk met het bloemetjesmotief. Wanneer je net wat meer wilt opvallen met je kleding kan je altijd nog matchen met de basistoon van je motief. Kijk bijvoorbeeld aan de binnenkant welke kleur je kledingstuk is en pak een broek/shirt met diezelfde kleur. 

Dit zijn de simpelste maar de handigste tips bij een bloemetjesmotief vind ik persoonlijk. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad en met plezier hebben gelezen.

Wat vind jij van bloemetjesmotief op kleding? Welke kledingstukken heb je met een bloemetjesmotief?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten